غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

یمن مذاکره آتش‌بس با هیات عمانی را مثبت ارزیابی کرد

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء، بعدازظهر امروز (یکشنبه)، درباره مذاکرات اخیر با میانجی عمانی توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش شبکه «المسیره»، رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن گفت: «در راستای تلاش‌های برادران در سلطنت عمان، هیأت ملی پس از انجام بحث‌هایی جدی و مثبت به مسقط رفت».

محمد عبدالسلام اضافه کرد: «بحث‌ها پیرامون تمهیدات [امور] انسانی صورت گرفت؛ امری که باعث ثبات [وضعیت] مردم یمن و مقدمه‌چینی برای صلح فراگیر و عادلانه و پایان دادن به تجاوزات و محاصره می‌شود».

۳۰ آذرماه گذشته بود که سخنگوی انصارالله از ورود هیأتی عمانی به این کشور برای ارائه پیشنهادهای جدید در خصوص آتش‌بس خبر داده بود. این هیأت پس از رایزنی با مقامات ارشد صنعاء از جمله «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی و انتقال مواضع ائتلاف سعودی به مقامات یمنی، صنعاء را ترک کرده بود.

هیأت عمانی در دومین سفر خود در حدود دو ماه گذشته، چهار روز پیش به صنعاء -پایتخت یمن- آمد و مذاکرات خود را با مقامات یمنی آغاز کرد.

با این حال، شبکه «المیادین»، امروز (یکشنبه)، به نقل از خبرنگار خود در صنعاء گزارش داد که هیأت عمانی پس از سفری چهار روزه و بدون اعلام نتیجه به همراه محمد عبدالسلام رئیس‌ هیأت مذاکره‌کننده صنعاء، یمن را ترک کرده است.

یک دیپلمات یمنی پیش‌تر در گفت‌و‌گو با المیادین در ارتباط با این سفر گفته بود: «صنعاء بر شروط خود در مورد پرداخت حقوق تمام کارمندان، رفع محاصره و ممنوعیت هوایی به ازای اجازه ازسرگیری تولید نفت پافشاری دارد. میانجی عمانی پیوسته در تلاش است تا دیدگاه‌ها را در زمینه مسائل انسانی نزدیک کند»./فارس

ارسال نظر